Árak és foglalás


Turistaházunk 10 férőhelyes és minimum 2 éjszakára foglalható. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét pedig csak teljes időtartamra adunk ki.

Vendégeink a teljes házat bérlik, tehát egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki. Sem más vendégek, sem pedig a tulajdonosok nem lesznek jelen.

Háziállatokat nem áll módunkban fogadni.

Fontos információ 2021. szeptembertől:
A hatályos Kormányrendelet alapján a szállásra érkező minden Vendégeknek érvényes személyi okmánnyal kell rendelkezni, (0-100 éves korig) amelyet az előírásoknak megfelelően, a VIZA okmányolvasó applikáción keresztül fel kell tölteni a szállásadónak.
Bővebben: https://vizainfo.hu/

I. időszak (május  1 - szeptember 30)

4 főig

35 000 Ft/éj

6 főig

51 000 Ft/éj

8 főig

64 000 Ft/éj

10 főig

75 000 Ft/éj

II. időszak (október 1 - április 30)

4 főig

40 000 Ft/éj

6 főig

56 000 Ft/éj

8 főig

69 000 Ft/éj

10 főig

80 000 Ft/éj

Az árak bruttó árak és a teljes házra vonatkoznak.
Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 200 Ft/fő/éj. 
3 éves kor alatt a szállás díjmentes, amennyiben a gyermek szüleivel vagy saját ágyneműben alszik.

A foglalás menete:

Érkezés és távozás időpontja:
Érkezés napján a szállást 14:00 - 17:00 óráig lehet elfoglalni. Távozáskor kérjük, hogy 10 óráig hagyják el a vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben az előzetes egyeztetés ellenére 10 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.


Kérjük, hogy a várható érkezésüket, 1-2 nappal korábban jelezzék! Az Önök által megadott érkezési időponthoz képest tervezzük meg a vendégházhoz érkezésünket és a ház felfűtését is. Mi, nem lakunk a vendégháznál kb 2-2,5 óra a felfűtés+ az odautazásunk 1 óra.

Foglalás időpontja:
Foglaláskor kérjük az érkezés és távozás pontos időpontját, az érkező vendégek számát, a foglalást intéző vendég nevét, lakcímét, elérhetőségeit (telefonszám és e-mail cím) és az esetlegesen érkező gyermekek életkorát megadni szíveskedjenek. Csak az írásban, e-mailen leadott foglalásokat tudjuk fogadni. Amennyiben a megadott elérhetőségen nem tudjuk visszaküldeni a szállásfoglalás igazolását (pl. helytelen telefonszám ill. e-mail cím miatt) akkor a beérkezett foglalást töröljük.

Foglalható minimális éjszakák száma:
A vendégház minimum 2 éjszakára foglalható, de ettől némely esetben eltérhetünk. (Például hosszú hétvégék esetén.

Foglalás, foglaló fizetés:
A foglalás véglegesítéséhez a visszaigazolás után, a szállásdíj 50 %-át 2 napon belül kérjük elutalni a megadott számlaszámra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a befizetés vagy a visszajelzésünkre nem reagálnak, úgy a foglalást töröljük és nem tartjuk tovább a lefoglalt napokat.

A foglaló megfizetése banki átutalással történhet a visszaigazoláskor megadott bankszámla számra. Az utalásnál kérjük, a közlemény rovatban feltüntetni a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot.

Lemondás feltételei
Amennyiben a lefoglalt, visszaigazolt szállást az érkezés időpontja előtt minimum 31 nappal előbb lemondják, akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 80%-a jár vissza. (átutalt összeg mínusz visszautalási és egyéb költségek)

A kevesebb, mint 31 nappal előbb lemondott és foglalózott  szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni! Ez az összeg kötbér, szabadidős és üzleti foglalás esetén is. Köszönjük megértésüket!

A lefoglalt időpontok mindenkire nézve kötelezőek és ettől eltérni nem lehet a következő érkező Vendégek kárára. Ha a kedves Vendég a lefoglalt időponthoz képest később kezdi meg vagy előbb távozik a szállásról akkor a Vendégházunkat nem terheli semmilyen anyagi kártérítés.

Amennyiben vendégházunkat érintő, váratlan esemény következik be és nem tudjuk biztosítani Vendégeink részére a szállást, akkor egy általunk ajánlott másik időpontban oldjuk meg a pihenésüket vagy visszatérítjük a megfizetett szállásdíjat, foglalót megegyezés és lehetőség szerint.

Ajándékutalvány
Vendégházunkban van lehetőség ajándékutalvány vásárlására is. Erről írásban és telefonon szívesen adunk bővebb tájékoztatást. Az utalvány készpénzre nem váltható.

Foglalási űrlap